Fyraftenskoncerter som live-streamning

Det Kgl. Bibliotek genoptager traditionen med de såkaldte fyraftenskoncerter i Den Sorte Diamant. Koncerterne starter kl. 17 og varer cirka en time. Vi tilbyder livestreaming til dit bibliotek.

Pressefoto af Kind of Cyan
Foto: Kaspar Vig

Nyt tilbud om livestreaming af musik

Folkebibliotekerne har taget rigtig godt imod Det Kgl. Biblioteks tilbud om livestreaming af arrangementer med internationale forfattere, så i 2022 udvider vi tilbuddet til også at omfatte koncerter.

Vi tilbyder dit bibliotek livestream af tre fyraftenskoncerter: Den klassiske kanon nyfortolket af ensemblet Kind of Cyan.

Koncerterne finder sted:

Det praktiske

Det er gratis for folkebibliotekerne at livestreame musikarrangementerne, og det er muligt at tilmelde biblioteket til de ønskede koncerter allerede nu. Der vil inden koncerterne blive udsendt formidlingspakker.

For at livestreame arrangementet kræves det, at dit biblioteket har en god og stabil internetforbindelse, en opdateret computer med en internetbrowser, gode højttalere samt en stor fladskærm (eller projektor).

Kind of Cyan

Trioen består af violinist Cæcilie Balling, cellist Josefine Opsahl og pianist Cæcilie Tagmose. Inden for konstellationerne trio, duo og solo har musikerne i Kind of Cyan gennem årene arbejdet med fusion og nye fortolkningsmuligheder af klassisk musik gennem frie, kontrasterende metoder som improvisation og elektronisk lydmanipulation.

Event fra Det Kgl. Bibliotek - Livestreaming af fyraftenskoncerter

Det Kgl. Bibliotek tilbyder tre livestream koncerter med trioen Kind of Cyan direkte fra Den Sorte Diamant

1. februar 2022 - Ravels mesterlige klavertrio i a-mol

1. marts 2022 - Bach – Mirror – Auerbach

5. april 2022 - Symfoniske Sjostakovitj genbesøgt

Vælg en eller flere koncerter til live-streaming
Ravels mesterlige klavertrio i a-mol Kind of Cyan udfordrer ved denne koncert Maurice Ravels klavertrio igennem elementer fra den elektroniske musiks verden. Med afsæt i Ravels temperamentsfulde og vandsimulerende toner vil trioen skabe elektronisk manipulerede intermezzi, der spejler og viderefortolker et af musiklitteraturens største værker.
Bach – Mirror – Auerbach Med sin moderne lyd og store spændvidde mellem det kompromisløse og det sårbare er den russisk-amerikanske Lera Auerbach en af vor tids mest fremtrædende komponister. Med opførelsen af hendes klavertrio nr. 2 Triptych – This Mirror Has Three Faces over for nyfortolkninger af barokke satser lader Kind of Cyan ved denne koncert Auerbachs ekstreme udtryk spejle sig i vor tids musikalske udgangspunkt, Johan Sebastian Bach.
Symfoniske Sjostakovitj genbesøgt Trioen bringer et symfonisk hovedværk ind i det intime koncertrum og udfordrer lytteren på nært hold i et sprødt og spektakulært arrangement for kammer-ensemble. Kind of Cyan inviterer denne aften gæster med på scenen og kaster sig ud i Dimitri Sjostakovitjs legendariske 15. symfoni, modigt og vellykket – og med godkendelse fra komponisten selv – arrangeret af Viktor Derevianko for klavertrio og fire slagtøjsspillere.
Tilmeldingsbekræftelse sendes hertil
Personoplysningerne slettes eller anonymiseres løbende, efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Dette kan ske ved at kontakte os. Læs mere i vores privatlivs- og persondatapolitik.