Fyraftenskoncerter som livestreaming

Det Kgl. Bibliotek genoptager traditionen med de såkaldte fyraftenskoncerter i Den Sorte Diamant. Koncerterne starter kl. 17 og varer cirka en time. Vi tilbyder livestreaming til dit bibliotek.

Pressefoto af Kind of Cyan

Foto: Kaspar Vig

Nyt tilbud om livestreaming af musik

Folkebibliotekerne har taget rigtig godt imod Det Kgl. Biblioteks tilbud om livestreaming af arrangementer med internationale forfattere, så i 2022 udvider vi tilbuddet til også at omfatte koncerter.

Vi tilbyder dit bibliotek livestream af tre fyraftenskoncerter: Den klassiske kanon nyfortolket af ensemblet Kind of Cyan.

Koncerterne finder sted:

• Tirsdag 1. februar kl. 17–18  Ravels mesterlige klavertrio i a-mol

• Tirsdag 1. marts kl. 17-18  Bach – Mirror – Auerbach
  • Tirsdag 5. april kl. 17-18  Symfoniske Sjostakovitj genbesøgt

Det praktiske

Det er gratis for folkebibliotekerne at livestreame musikarrangementerne, og det er muligt at tilmelde biblioteket til de ønskede koncerter allerede nu. Der vil inden koncerterne blive udsendt formidlingspakker.

For at livestreame arrangementet kræves det, at dit biblioteket har en god og stabil internetforbindelse, en opdateret computer med en internetbrowser, gode højttalere samt en stor fladskærm (eller projektor).

Kind of Cyan

Trioen består af violinist Cæcilie Balling, cellist Josefine Opsahl og pianist Cæcilie Tagmose. Inden for konstellationerne trio, duo og solo har musikerne i Kind of Cyan gennem årene arbejdet med fusion og nye fortolkningsmuligheder af klassisk musik gennem frie, kontrasterende metoder som improvisation og elektronisk lydmanipulation.