Emnedepoter

Bestiller du et emnedepot, sammensætter vi materialerne, så de passer til det ønskede emne.

Emnedepoter til sproglige minoriteter

Foto: Det Kgl. Bibliotek

Depoterne er gratis og er for de biblioteker, der har specifikke ønsker til indhold. Ønskerne kan blandt andet være:

  • Medie - bøger eller lydbøger
  • Kategori - for eksempel børne- eller voksenmaterialer.
  • Tema - for eksempel kærlighed, krimi, religion, kogebøger og lign.
  • Antal - et begrænset antal materialer.

I bestillingen må du gerne uddybe, hvilket medie, tema med videre  du ønsker. Så sørger vi for at sammensætte de relevante materialer. Antallet af materialer per depot kan være begrænset i forhold til, hvor specifikt ønsket er.

Bestilling af Emnedepot

Vælg sprog

Afkryds gerne flere sprog pr. bestilling

Udfyld efter formatet DD/MM/ÅÅÅÅ
Personoplysningerne slettes eller anonymiseres løbende, efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Du kan til enhver tid kan trække dit samtykke til opbevaring af dine personoplysninger tilbage. Dette kan ske ved at kontakte os. Læs mere i vores privatlivs- og persondatapolitik.

Praktisk information til depotordningen

Depoterne udsendes via bibliotekernes kørselsordning. Skolebiblioteker skal derfor træffe aftale med et folkebibliotek om forsendelsen.

Bibliotekerne/institutionerne skal erstatte beskadiget eller bortkommet materiale. Det Kgl. Bibliotek har egne satser for erstatninger af beskadiget eller bortkommet materiale, der har været lånt ud i lyn-, mix- og emnedepoter.

Når et depot udnoteres hos os, sendes automatisk en e-mail til det låntagende bibliotek. E-mailen indeholder tre filer: en vejledning.pdf, en depot.iso2709 og en depotpakkeliste.txt. Desuden følger en udskrevet pakkeliste med depotet.