Lyndepoter

Bestiller du vores lyndepot, får du bøger indkøbt det seneste år.

Lyndepoter til sproglige minoriteter

Det Kgl. Bibliotek

Lyndepoterne består af de allernyeste materialer indkøbt det seneste år. Vi bestræber os på at indkøbe så bredt som muligt inden for bøger til både børn og voksne på de sprog, som er mest efterspurgte.

Bestil lyndepot

Vælg sprog

Afkryds gerne flere sprog pr. bestilling

Skal kun udfyldes, hvis den nuværende e-mail adresse skal ændres
Personoplysningerne slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Læs mere i vores privatlivs- og persondatapolitik.

Deadline for bestilling af depoter

Vi køber ind én gang om året på hvert sprog. Fristen for at bestille nye abonnementer på lyndepoter er sat til december hvert år.

Vores indkøb af materialer til lyndepoterne tilpasses efterspørgslen. Derfor skal bestillingen af lyndepoter ske inden planlægningen af det nye indkøb. Deadline for bestilling annonceres i vores nyhedsbrev og fremgår af den oversigt over leveringsdatoer, som hvert år sendes ud til bibliotekerne.

Praktisk Information

Depoterne udsendes via bibliotekernes kørselsordning. Skolebiblioteker skal derfor træffe aftale med et folkebibliotek om forsendelsen.

Bibliotekerne/institutionerne skal erstatte beskadiget eller bortkommet materiale. Det Kgl. Bibliotek har egne satser for erstatninger af beskadiget eller bortkommet materiale, der har været lånt ud i lyn-, mix- og emnedepoter.

Når et depot udnoteres hos os, sendes der automatisk en e-mail til det låntagende bibliotek. E-mailen indeholder tre filer: en vejledning.pdf, en depot.iso2709 og en depotpakkeliste.txt. Desuden følger en udskrevet pakkeliste med depotet.