Mixdepoter

Bestiller du et mixdepot, får du materialer indkøbt over de seneste fem år.

Mixdepoter til sproglige minoriteter

Foto: Det Kgl. Bibliotek

Mixdepoterne består af materialer indkøbt over de seneste fem år. De fleste mixdepoter indeholder bøger til både børn og voksne. Det giver mulighed for at have en varieret samling stående.

Efterspørgslen er størst på materialer på arabisk, bosnisk/kroatisk/serbisk, persisk, russisk og tyrkisk.

Der er ingen bestillingsfrist for mixdepoter

Det er muligt at bestille mixdepoter løbende hele året. Hvis efterspørgslen viser sig at være større på nogle sprog, end vi kan imødekomme, tager vi højde for det i planlægningen af næste års indkøb, så samlingen så vidt muligt lever op til efterspørgslen.

Bestil mixdepot

Vælg sprog

Afkryds gerne flere sprog pr. bestilling

Antal leveringer pr. år
Uddyb under kommentarer, hvis du bestiller flere sprog
Personoplysningerne slettes eller anonymiseres løbende, efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Du kan til enhver tid kan trække dit samtykke til opbevaring af dine personoplysninger tilbage. Dette kan ske ved at kontakte os. Læs mere i vores privatlivs- og persondatapolitik.

Praktisk information om depotordningen

Depoterne udsendes via bibliotekernes kørselsordning. Skolebiblioteker skal derfor træffe aftale med et folkebibliotek om forsendelsen.

Bibliotekerne/institutionerne skal erstatte beskadiget eller bortkommet materiale. Det Kgl. Bibliotek har egne satser for erstatninger af beskadiget eller bortkommet materiale, der har været lånt ud i lyn-, mix- og emnedepoter.

Når et depot udnoteres hos os, sendes automatisk en e-mail til det låntagende bibliotek. Mailen indeholder tre filer: en vejledning.pdf, en depot.iso2709 og en depotpakkeliste.txt. Desuden følger en udskrevet pakkeliste med depotet.