Tegn abonnement på Digital Artikelservice

Digital artikelservice fungerer som en abonnementstjeneste, hvor dit bibliotek køber adgang på vegne af borgerne i bibliotekets hjemkommune.

Smartphone med tidsskrift

Foto: Det Kgl. Bibliotek

Køb Digital Artikelservice til dit bibliotek 2024

Læs mere om abonnementsperiode og betingelser under "Priser og betingelser"

Køb kan udelukkende foretages af biblioteksmedarbejdere. Det Kgl. Bibliotek verificerer efterfølgende, at købet er foretaget af pågældende bibliotek.

Kontaktperson er påkrævet
Enter an email address
Til kontaktperson
Ved at bruge denne formular accepterer jeg, at Det Kgl. Bibliotek opbevarer og behandler de personoplysninger, jeg sender, til at håndtere bestillingen og kontakte mig. er påkrævet
Personoplysningerne slettes eller anonymiseres løbende, efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Du kan til enhver tid kan trække dit samtykke til opbevaring af dine personoplysninger tilbage. Dette kan ske ved at kontakte os. Læs mere i vores privatlivs- og persondatapolitik.

Brugernes datasikkerhed og samtykke

Når dit biblioteks brugere bestiller digitaliserede artikler via dit biblioteks CMS, udveksles der brugerdata med Det Kgl. Bibliotek.

Denne oplysning bør være indeholdt i det samtykke, som borgeren afgiver i forbindelse med brugeroprettelse på dit bibliotek.


Eksempelvis: 

"Vi overdrager dine personlige oplysninger til Det Kgl. Bibliotek i forbindelse med bestilling af digitale tidsskriftartikler..."